PluggMy!

Efter en fin helg med min älskade pojke så har jag varit duktig och pluggat grammatik!

Ska jag vara ärlig så är det här typ första gången jag pluggar, någonsin. Men det är också egentligen första gången jag riskerar IG på ett prov om man bortser från den hemska franskan jag hade på högstadiet:s. Jag har rätt lätt för mig i skolan, får rätt ok betyg utan att anstränga mig alls. Försöker hänga med någorlunda på lektionerna när jag orkar och det brukar räcka för att få G/VG och ibland MVG när det gåller mina starka ämnen. Så egentligen borde jag plugga för tror jag skulle få riktig bra betyg då. Förlåt menar inte att skryta, men jag är ganska begåvad även om jag oftast inte förtjänar det. Det har dock gjort mig extremt lat, eftersom jag som sagt fått rätt bra betyg utan att behöva bry mig. Mina starkaste egenskaper är nog att jag är jävligt bra på muntliga framträdande, det vet de flesta som gått i samma klass som mig. Alltså förlåt att jag låter självgod, det är inte det jag vill få fram... Att jag är bra på att prata inför folk är förmodligen för att jag gillar att prata, det man gillar brukar man bli bra på.

Jag har dock rätt svårt för grammatik. Inte att använda den som ni kanske märkt men jag har någon låsning när det gäller alla termer. För mig är de nonsensord, samma sak med franskan, därmed har det varit jävligt svårt att förstå det, och eftersom jag inte är van vid att inte förstå blir det som en chock och då får jag svårt att anpassa mig.


Nu ska jag gå och lägga mig. Jag hoppas jag slipper mardrömmarna som jag alltid drömmer när jag inte har någons famn att sova i...


God natt!

/My

My i Norran


Var förresten i tidningen igår, på framsidan^^

Skoldag, slynor och tandborste

Dagen började med massage! Så jäkla skönt! Sen informera om UNF en stund innan det blev lunch med mamma, sen träna! Fan vad skönt! Vi höjde svårigheten idag men verkar tyvärr inte som någon träningsvärk ändå:/ Jag får bara träningsvärk av... ja... ^^... Sen skolan igen och sen handla med morsan.

Finns en grej jag är rätt jävla trött på. Alla jävla slynor som lägger sig i saker de inte har med att göra. Jag vill inte att folk ska kritisera grejer jag gör genom att skriva det på facebook, jag har inte lust att folk ska skälla ut mig för saker de inte har något med att göra. Jag är helt enkelt trött på alla fittor som tror att de är något. Jag blir inte bättre av det ni håller på med. Jag mår bara mer piss, och mår jag piss skadar det människorna omkring mig. Så snälla. DRA ÅT HELVETE!


Köpt ny tandborste! Fan skitcool:D


Boden i morgon!


UNF!!!


Idag har jag och ett gäng andra UNFare varit på min skola och snackat lite om UNF, lottat ut kondomer och biobiljetter och haft rätt kul faktiskt:)

Jag har satt upp som mål att jag ska ha värvat minst 10 nya UNFare inom en månad! Så ni får gärna hjälpa mig genom att gå med!

UNF står för Ungdomens NykterhetsFörbund och medlemmarna är av alla sorter! Det är en av grejerna som gör det så roligt med UNF, så länge man är sig själv är man alltid välkommen in i gänget! Man kan gå på möten, åka på läger, kurser eller bara träffas för att umgås. Man är självklart inte tvungen att vara en aktiv medlem. UNF är ett fantastiskt sätt att träffa nya människor på och få nya upplevelser! Som medlem får man även tidningen Motdrag hem i brevlådan! Medlemskapet kostar 50 kr per år vilket betalas senare. Träffar ni mig ofta i verkligheten så kan jag ge er pappersanmälningblanketter!:)

http://www.unf.se/Bli-medlem/

För att bli medlem trycker du på länken ovan, längst ner står det "Bli medlem här>>"
Där det står "Om någon värvat dig, ange deras personnummer:" så skriver du in "940102-8668"
Vill du vara medlem i samma lokalförening som mig här i Skellefteå skriver du in "Of Doom!" i rutan efter "Ev. eget önskemål om förening"

Tidningen Motdrag!


Klicka på bilderna för att se större versioner!


UNF's hemsida: http://www.unf.se/


Kommentera gärna om ni gått med!



/My

Jahapp...

Någon gång måste det ta slut antar jag...
Det är slut mellan mig och Matte nu... Så ni vet...
Det var rätt jobbigt ärligt talat men att få somna i någons famn efteråt gjorde det ändå lite bättre... Även om det fortfarande är jobbigt...

Var på partaj i Pite igår. Rätt kul förutom att jag var jäkligt trött och dryg av att inte sovit så mycket.. Så somnade rätt tidigt xD Och var nog inte den roligaste att umgås med xD

/My

Dagens glada saker!

Arga My kommer vara min krönika i Nykterhetsförbundet Blå Bandets tidning! Ärligt talat... Det är fan jävligt coolt!

 

Kampanjen "Ingen alkohol före 18". Tryck på bilden så hamnar du på projektets hemsida!


Så även om mycket är skit finns det en del bra också!:D

/MY

Ont

Det gör jävligt ont...

Det svider när tårar rinner...

Det gör ont när allting går åt helvete.
Det svider när tårar rinner.
Det dödar när lycka blir till hopplöshet och saknad...
Jag vet inte ens vad som händer.
Jag vet inte hur det slutar.
Jag vet inte vad jag vill.
Jag vet ingenting...
Att vara osäker och svag.
Att inte veta.
Jag vill inte förlora det enda som betyder något...

Tårar och ångest

Jag är orkeslös och svag. Jag vill inte finnas i den värld jag lever i idag. Varje dag är en kamp. Varje dag är fylld av tårar och ångest. Jag orkar inte det mer... Jag är svag och trött. Hopplöshet och självhat är en del av min vardag. Många människor må hata mig, men den som hatar mig mest. Det är mig själv.

Mysig helg:)

Idag har jag varit i stallet. Tänkte ta en tur med min ponny men antar att han inte hade någon bra dag idag och jag hade faktiskt inte lust att jaga honom när han sprang runt och lekte med Fari. Dreitil han stod däremot snällt och lugnt så då tog jag ut honom istället. Han är så fantastiskt annorlunda mot Hubbe. Snäll, lugn, lydig osv. Det kändes så skönt att kunna rida en trygg men ändå pigg häst, att kunna sitta där utan att behöva tänka "undra om han sticker snart" eller "kommer han bocka av mig i galoppen?". Att rida Dreitil jämt kanske inte skulle vara det roligaste. Jag skulle nog tröttna efter ett tag, Hubbe har lite mer potential och är ju något att jobba med. Men att ibland ta ut en lugn häst är jäkligt skönt! Man får tillbaka lite av det där självförtroendet som försvinner varje gång det går åt helvete med Hubbe.

Bild från i höstas

 

Han är så snäll!

 

Just nu håller jag på att läsa två böcker. Den ena är Stephen Kings "It". Den är ärligt talat rätt seg och har inte kommit så långt pga det. Den andra är Marilyn Mansons biografi "Den långa vägen ut ur helvetet". Den är så jävla grymt bra! Ni borde verkligen läsa den! Biografier kan vara tråkiga och långrandiga men inte den här. Här får man läsa om alla perversheter man kunde hitta i hans farfars äckliga källare, man får läsa hans sjuka dikter, hans mordfantasier, om snetändningar och sjuka scenframträdanden. Helt klart läsvärd! Helt jäkla fantastisk!


Älsklingen har varit här i helgen! Har haft det jättemysigt!


Jag är så glad att jag träffat någon som honom, ingen har förut fått mig att må så himmla bra...
Vi har sett "Den innersta kretsen" med Angelina Jolie, Matt Damon och Robert De Niro. Den var bra, lite seg men bra:) Och så har vi ätit klappgröt. Det är så grymt grymt gott!:D Vi har även planerat vilken dag vi ska på House of Metal, det blir nog lördag för jag vill gärna se Job for a Cowboy. OCh vi har även planerat vår superfina Göteborgsresa som ska ske på påsklovet! Det ska bli så jäkla kul:D
Saknar honom nu:( Vi ska nog dock ses nästa helg i alla fall:)


/My

Oj vilken nyttig lunch!

Godis...

Snälla gå med!

http://www.gratissms.se/v9nltqulkr <--- Bli medlem där! Det är helt gratis och jag kan inte komma ihåg att man får några spammail.
Min mobil är paj så det är skönt om jag kan skicka sms på något sätt och jag får fler fria sms när jag värvar någon. Jag känner mig som en hemsk parasit men det tar dig typ 3 minuter och du förlorar inget på det! Man skickar dessutom ett helt gratis sms per dag och Kan samla fria sms genom att göra gratis saker. Snälla!

Dålig på bra dagar

Just nu är jag inte så bra på att ha bra dagar. Och jag känner inte för att ha fler dåliga dagar. Men jag har svårt att lösa det bara sådär, det är inte bara jag. Dock har jag börjat fundera på en plan B som är riktigt bra, så om plan A inte funkar då får vi försöka att fixa plan B!

Borde gå och äta men känner verkligen inte för att gå där bland alla människor. Dock har jag ju försökt börja äta ordentligt. Blä...

Saknar min undermedicin, Matte varför kan du inte vara hos mig jämt?:(

Ska nog dra till stallet efter skolan, behöver träffa min älskade finponny!
Kattenihatten

Kattenihatten

Visst är han fantastiskt vacker?

Tänkte träna galoppskänkel och lite mer kontrollerad galopp med honom nu ikväll, det behöver han verkligen. Skulle vilja hoppa men hindren ligger under all snön och ridbanan är inte skottad:(

Kattenihatten
Myspånnisarna vilda i hagen!

Kattenihatten
Visst ser det mysigt ut?
Dock kom ihåg! Var inte lika slarvig som mig, ha alltid hjälm! Jag slarvade för att hade hoppat honom och då va han kolugn^^

Åh så fin häst jag har!

Jag har dessutom världens finaste pojke!
Kattenihatten

Längtar tills vi ses i helgen!


Undra om någon kan låna mig pengar så jag kan köpa en macka åtminstånde... h vill ha en bra dag >.<

//My


Stockholm den 20e!

Blir förmodligen en snabbvisit till STHLM den 20e för ett tidningsmöte. Ska bli mycket trevligt!:D

Varför är det så lätt att hata mig?

Ingen vidare bra dag direkt. Är så trött på allt nu. Hade jag kunnat hade jag lagt mig i min säng och vägrat gå upp mer. Men morsan skulle bara slita upp mig i morgon... Vill inte mer, vill inte sätta min fot där igen, vill inte fortsätta ha det så här. Vill inte. Orkar inte. Varför är det så lätt att hata mig? Hur hemsk är jag egentligen? Folk får gärna förklara för mig, anonymt om ni vill. Vill bara veta vad det är för fel på mig...

åh

Jag saknar Feimin...

Jens e grym!

Jag är ditt fan Jens det vet du! Superfint att Jensis nu lagt upp den här på nätet så man kan få höra den igen!


Vem fan sa att harpor inte var metal?

Fan grymt coolt!


Everybody Lies

Sant...

Att få ett ärligt svar på en fråga är jävligt svårt. Varför ljuger alla jämt? Varför går ingen att lita på? Varför finns det ingen vars mun inte är befläckad av lögner och påhitt? Varför är alla så fega?

 


Nytt!

Ny banner och bakgrunden utbytt! Ska fixa en annan bakgrund sen den här är bara tillfällig och bannern är kanske inte den snyggaste, men nyare och mer aktuell i alla fall!

Hugz

I morgon åker jag HEEEEEM:D


Jahapp

I övermorgon får jag träffa min man! Detta faktum gör mig väldigt glad!:D *Dansar, hoppar och sjunger!*

Jag har ridit kamel! Eller dromedar heter väl de där enpuckliga djuren egentligen. Fin var den i alla fall, min var jättego och jag vill ha en kamel! Men min mamma vill inte ge mig någon:( Kameler har förresten fem ben! Klå det ni!

Förlåt förresten att min blogg ser ut som den gör just nu, jag ska fixa det när jag orkar >.<

Jag fick bland annat en ridlektion i födelsedagspresent nu när jag börjar bli gammal. Fick rida en söt liten häst vid namn Bella. Det gick jättedåligt i början för jag är inte van vid att rida tröga hästar nu för tiden (helvete vad träningsvärk jag fick!). Men sen fick jag henne i en fin stadig form och så:) Då blev ridläraren lite mer imponerad av mig xD

Fint djur:

 

Åååhh snart snart snart får jag träffa mitt riddjur/vilddjur!

 

BARA SÅ NI VET KOMMER BELLA BLI MED BARN OCH JACOB VILL SÄTTA PÅ DET BARNET! Haha stackars alla er inte läskunniga Twilightfjortisar! Det där har jag vetat sen ni föddes typ Mohahaha:p

 

Var på marknad igår, den var liten, tråkig och dyr men köpte lite i alla fall^^

 

Tack Carl som sponsrat mitt kontantkort! Tack Mattias, mamma och Lars som gjort samma sak tidigare!

 

Snart skola igen. Fy fan...

 

Jaja Bye


Blä

Kul kul...

2009

Jag är kreativ och gör en helt egen lista för 2009!

Bästa:
Musikupptäckten: Nationalteatern och Pink Floyd
Ligget: Matte!<3
Festivalen: Trästock! Träffade ju pojken där!
Bästa livebandet: Volbeat eller Slipknot om jag kommit ihåg lite mer men säger nog Mustasch på HoM
Semestern: Påsken i Frankrike (osv) med Mamma, Maria och Jens
Hästen: Hubbe såklart!:D
Vännen: Ellan och Jakob!
Nya vännen: Tantan!
Upptäckten: SEX!
Dagen: 15 September!
Människan: Mattias<3
Filmen: American History X som vanligt xD
Boken: Kallocain av Karin Boye
Teknikprylen: Mina Sennheiserlurar och deras nya kabel<3 och min Creative Zen X-FI
Rätten: Stefans fetaostfyllda bläckfiskar
Glassen: Ben & Jerrys Chunky Monkey!
Stället: Mattes rum^^
Skorna: Mina kängor
Julklappen: Låten och gosedjurskatten från Matte:D
Poeten: Karin Boye

Antal:
Ridna hästar: 5 (Hubbe, Fari, Dreitil, Bella och vad är det Mias ena heter?:o)
Festivaler: 5 (HoM, RWT, Metaltown, Trästock och Nordic Rage)
Strul: Typ 6 stycken tror jag...
Personer jag legat med: 2
Pojkvänner/flickvänner: Bara min underbara Mattias!:*
Bad: 2 (Ulfs fest och juldagen^^)

Snyggaste:
Människan: MATTE!!!!
Hästen: Björsells Briar<3
Skorna: Mina höga svarta stövlar jag aldrig använder xD
Plagget: Nya lilasvarta klänningen

Värsta:
Semestern:
Språklägret! :s
Musiken: Pop (och förlåt älskling) Black Metal
Julklappen: En kluringsgrej som typ alla utom jag kunde lösa >.<

Läskigaste:
Människan:
Den som försökte fria till mig i Frankrike
Julklappen: Handklovar av styvfar
Drömmen: När jag blev jagade av rostat bröd...


Sen vet jag inte...


Nu börjar jag fan bli gammal! 16 år fyllda:o


Nyårslöften jag faktiskt höll!

Kyssa någon √
Ha sex √
Skaffa pojk/flickvän √
Inte dricka (om man räknar bort Herrljunga cider och några droppar annat) √
Inga droger (förutom skiten BUP skriver ut) √
Gick på några festivaler (House of Metal, Rock weekend tour, Metaltown, Trästock, Nordic Rage) √
Lita på någon √
Älska någon √

De flesta failade jag dock med... Som tex "inte skolka" Jag kommer dock inte ihåg alla xD

Mina nyårslöften för i år är... Hemliga xD

RSS 2.0