House of Metal!



Goder dagens på er gott folk!
Blev lite bilder igår, borde tagit med en annan kamera för när man har en riktigt riktigt dålig kamera är det inte kul att fota! Ska dock försöka hitta bilder att stjäla från någon som hade en OK kamera och som orkade fota^^
Hade dock skitkul!


Jag och min favoritsångerska, Mathilda:D


Beautiful, wonderful, lovely, loved people!
Söta fina Johanna, tur att det blev bra, hade varit tråkigt annars:(
Mathilda, vackra flicka, vad glad jag är att du finns, och håller för mina ögon;)
Underbart söta gulliga Carro, finns det någon gulligare människa än dig? Trötter igår hihi
Joaschim Hårfager, du fantastiska vän. Hade varit trist utan vår Toker:D


Er halvtrötta monsterkatt, väntandes på att bli insläppt för att se Mustasch, fick för mig att pluta med munnen bara, variera mina grimager;) Katten blev heltrött senare och helflumm och skickade rätt konstiga sms.
Ett exempel: "Jag känner mig kåt som ett hus och hög som en kanin, fast har absolut inte druckit eller något."

PåMustasch stod vi typ längst fram, när alla knuffades etc så var det rätt svårt att titta vem som stod bakom en. Därför har jag ingen jävla aning om vem/vilka som slickade på min hals, kysste min hals, klämde på mina bröst och på min bak typ^^

När vi väntade på att dörrarna till Mustasch skulle öppnas träffade vi en Bengt. Eller vet inte vad hans morsa döpte honom till men jag och Mathilda döpte honom till det^^ Har ingen aning om vem det var som kände honom heller. Snäll var han dock.

Jag hade barnvakter med mig dit, Kusin vitamin Frida, och Ulf den trummiga. Dock "råkade" vi försvinna från dem ganska fort haha.

Er folkskygga My var inte ett dug jävla skygg eller rädd, var i ett skönt mood, och inte alls rädd för människor:D
Är jävligt imponerad av mig själv! Trodde att jag kanske skulle klara att inte få stora panikattacker om jag ställde mig i ett hörn, alltså blev det högt över förväntingarna!

Gillade The Haunted, min stil typ. Var det första bandet jag såg.

Är dock fundersam på om jag kan säga att jag "sett" Amon Amarth. Då de är totalt respektlösa mot epileptiker som tex mig och inte ens kunde låta bli stroboskoplamporna en hel låt! Blev rätt besviken. Inte så jävla kul att sitta och blunda sig igenom en hel jävla konsert! Fuck them! BLÖÖÖÖÖÖ på dem!

Mustasch var det sista bandet vi såg, som sagt stod vi typ längst fram, skitroligt! Studerade hur basisten spelade för att försöka lära mig något, dock upptäckte han det och trodde förmodligen att jag idoliserade honom. Kändes pinsamt... Så smygtittade bara lite då och då. Jag vill också kunna spela bra...
Sen så kastades det ut några pungsvettshanddukar i publiken. Vi förlorade vår! FAN VAD SUR JAG BLIR! Jävla hårsprays wannaberockare! Nästa gång ni!

Har haft underbart kul i alla fall, med underbara vänner (Träffade dessutom Linnea:D)!

Just ja, det fanns en hårig vägg med!
LÄSKIG!

Summering: Skithärlig kväll med skithärliga människor, skithärlgi stämning och skithärlig musik!
Tack till alla människor där förutom de som fick för sig att använda stroboskop hela tiden och handdukstjuvarna!
KRAAAAAM:D



HAR DU BILDER/VET DU VAR DET FINNS BILDER FRÅN KVÄLLEN LÄNKA GÄRNA, ÄVEN OM DE FÖRESTÄLLER INGENTING! THANX!

24 Februari

Hejsan

Sjuk:( Lymfknutor stora som fan:( Göra ont! Runt och i hela halsen!:(
Men Jossankalas i kväll, min lilla söting fyller sex år!

Orkar inte skriva så mycket mer, finns inte så mycket att skriva heller.

Kram!

Rockkarusellen 20 januari!

TJOHO! Najs kväll igår!
Som NoMotives fanatikerfan som smög runt i logen haha. Röstade på NoMotive och Relic gjorde jag även när jag var på tävlingen på efyran för ett tag sedan. The applications är skitduktiga men varken min musikstil eller att jag riktigt fastnade för dem. Dessutom störde jag mig extremt på att sångaren var barfota, har inget emot folk som är barfota men kändes så tillgjort eftersom det förmodligen var för att han tyckte att han var cool då^^ Jag stör mig på fejksaker... Stör mig på converse också, varför köpa ett par svarta (eller något) converse när jag kan köpa 7 andra basketkängor i sju olika färger för samma summa? sure sämre kvalité men sju skor håller nog lika länge^^

Jag såg ut som en spacklad kossa, för var av en speciell anledning (xD) röd i fejjan så var tvungen att ta på en hel del fundation för att dölja detta. Tills spacklet hade jag en kort rosa skottsrutig skjol, t-shirten med vingarna, svarta strumpbyxor, mina svartvita dojjor med döskallar och mitt najsiga nitarmband!







Relic! Helt fantastiskt duktiga musiker, extremt bra. Dock saknar de liv i det hela, skulle de skaffa det skulle de vara fantastiska! Diggar dem faktiskt dock!:)
Skulle nog utan problem kunna lyssna in mig på dem rätt fort, de är en musikalisk upplevelse men som sagt LIV! Men annars fantastiska!:)








    




Världens finaste band! NoMotive!
Jag är verkligen deras största fan! Och största stalker xD Förlåt mig för det! Skryter jämt om dem, är så jävla stolt!:D "Kolla den här länken, det där är mina kompisar!" eller "kolla in det där, visst är de bra? Jag känner dem!". Jag låter typ som en fanatisk mamma! Hahaha. Jaja ni är fantastiska människor och betyder verkligen enorm mycket för mig! Ni är så jävla speciella både som musiker och som personer, unika, fantastiska och underbara! Oj vad jobbig jag är nu!
Avgudar er i alla fall!
/ Hardcorefanatikern My!






















Världens finaste Caroline!
Så söt när hon ler:)
Du är nog en av de gulligaste personerna jag känner! Fantastiskt snäll och duktig som tusan! Hoppas vi blir närmare vänner har inte riktigt hunnit lära känna dig ordentligt men jag är övertygad om att jag går miste om något annars!

Här är de igen!:D Hannes syns som ljushuvudet där borta! Det där var det sämsta skämt jag någonsin kommit på! xD men han är smart, snäll och duktig!:)










Världens finaste Joakim och världens finaste Lina! Jocke är verkligen världens snällaste människa! Utan dig skulle jag inte leva, det vet du, och utan dig skulle jag vara ännu söndrigare. Du är så enormt fantastisk, tack att du är min vän! Och har ett fantastiskt hår! Man kan typ gömma sig där:D
Lina är också schyst! Dock den jag känner minst men det jag märkt om henne så är hon både trevlig och duktig!
Världens finaste Anette! Känner dig inte jättebra, men du verkar vara jättekul!:D Hoppas att vi blir mer vänner!:)















Världens vackraste Mathïda! Jag har inte känt dig överdrivet länge men du är en av mina absolut bästa vänner och betyder jättemycket för mig! Du är en underbar vän, en fantastisk musiker, en duktig konstnär och en otroligt fin människa! Du är väldigt speciell och en människa jag aldrig kommer att glömma! Är så enormt tacksam att jag har dig som vän! Du är så enormt fin! Och jag är jävligt avundsjuk på din röst!:D


























Så nu sitter jag här lyssnar på NoMotive och har träningsvärk i högra skinkan. Har ingen aning om varför vaknade bara så i morse xD
Tack allihopa för en fantastisk kväll!

Puss på er!

21 Februari

En person började prata med mig igen. Det kännas bra. Är lite glad.
En annan övergav mig. Det göra ont. Är lite ledsen. Känner mig dumpad...

Dessutom är jag röd i ansiktet.
Och har lila lår.
Och mina fötter är blå, kalla och ser allmänt ut som om de är döda.
Men hade roligt igår.
Det ska jag skriva om om ett tag.
Glömmer jag så påminn mig!

Kram

19 Februari


Hej!

Dagen har varit... Rätt dålig...

Men finns det något som inte kan lösas med Dia Psalma?:D

Dessutom har jag en ny telefon, fick Lisas gamla ska ge henne någon sims expansion:)  xD Den är hel, fungerande fin och helt fantastisk!:D TACK! om du läser det här! Du är en ängel!



Och har kommit på en sak... Jag bryr mig inte så mycket, det spelar typ ingen roll, jag är inte upprörd, haha coolt!:D I don't care! hihihi



Dock har jag inte kommit på vad jag ska ha på mig i morgon än...


Vänner, ni är de underbaraste människorna jag träffat, och ni betyder enormt mycket för mig <3


Haha, lite stirr?:p Rhesus vad jag inte förstår mig på människor ibland... Fattar inte varför ni orkar bry er om en liten tönt som mig bara. :)


Hey ho let's go!:)

Världens sämsta, skummaste, sjukaste, Myigaste USA-arbete!

Killer in the United States

 

 

 

Of/av: My Svensk 9b ht 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We are arriving in New York for 5 minutes, the temperature is nice, sunny 20 degrees Celsius. Please fasten your seatbelts and prepare for landing.

 

-This part is always the most funny, säger min granne till höger.

 

-I’m not sure I think the same about that! Jag hörde att min röst började bli lite lätt hysterisk och ångestens grepp höll ett fast tag om mig.

 

-Haha, it will go just fine. Precis när de orden kommer ut över hans smala, men leende läppar skakar planet till. Och inte lite heller.

 

-Whata fuck? Hans ansikte har bleknat och flygplanskroppen kränger till en gång till och denna gången skrek alla högre.

 

-Wee h*sprak*it a… Mer hörs ej från de sprakande högtalarna. Jag tittar ut genom fönstret och ser den gröna och gula marken närma sig. Jag ser de långa svarta landningsbanorna och byggnaderna vid dem, de blir större och större och vi åker bara fortare och fortare. Till slut slår vi i backen med en rejäl smäll, flygplanet studsar och vrider sig på något sätt så att vi alla hamnar uppochner.  Min hjärna förstår på något sätt redan då att det är bråttom så jag drar min slitna röda ryggsäck över axlarna och börjar mana på folk. Jag följer ut med någonstans i mitten av klungan, även om jag skulle velat stanna så var det för mycket tryck bakifrån, de skulle bara klampa rakt över mig om jag föll. Jag åker ned för den uppblåsbara rutschkanan och springer åt samma håll som de andra, plötsligt känner jag att det blir enormt hett och det känns som att en hård vägg slår i mig bakifrån. Mina öron dånar av ljudet och ljuset svider i mina ögon när jag vänder mig för att titta.

 

-Oh my gosh! The plane exploded! En kvinna bredvid mig var helt chockad, när jag ser mig runt ser jag många med samma uttryck. Ingenstans kan jag se min engångsförpackade vän (se den fantastiska filmen Fight Club med Edward Norton & Brad Pitt om du vill förstå mitt uttryck). Han hette Kenny och kom från Kansas. Plötsligt får jag ett hysteriskt skrattanfall.

 

-Oh my god, they killed Kenny! Jag vred mig I skrattkramper, inte ens I dödliga situationer fungerar mitt sinne normalt! Jag hör ett stort antal sirener närma sig, lyckas lugna mig lite.

 

Vi skjutsades till ett sjukhus för att bli undersökta, jag var i lika perfekt skick som jag var innan så jag fick gå ganska fort. När jag gick ut därifrån med min ryggsäck på ryggen hade jag inga planer för vad jag skulle göra eller vad jag skulle gå. Men jag visste att jag behövde en bil. så jag gick till utkanten av sjukhusets parkering där en äldre man just höll på att kliva in i sin blå Volvo, jag hatar Volvos, men bestämde mig för att det dög så jag gick fram till honom, han märkte ingenting fören jag tagit tag runt hans huvud och då var det försent. Jag knäckte nacken på den stackaren, inte mitt favoritsätt men det fick duga. I hans fickor hittade jag en plånbok med några tjugor i. Jag stoppade i nyckeln i tändningslåset och vred runt. La i backen och körde ut från parkeringen. Kör förbi träd och andra tråkiga grejer.

 

Kommer in i mer bebyggt område där jag ser en tunnelbanestation, dumpar bilen och går ner, köper ett veckokort, ska nog räcka. Kliver av på en station i Queens, ser en mataffär hundra meter bort och börjar gå dit. När jag kommer in i den luftkonditionerade affären tar jag en vagn och börjar plocka åt mig det jag behöver. Några burkar vita bönor, några burkar med soppor, paket med nudlar och pasta, pastasåser, 5 drickor, vatten, mjölk, lite frukt, hittar en konservöppnare och ett paket med knivar, precis vad jag behövde! Kunde inte ta med mina egna på flyget, vill inte riskera att åka fast i någon kontroll. Plockar åt mig lite godis, två pocketböcker, några tidskrifter, rakhyvlar och tvål. Schampo är helt onödigt, med tanke på att jag inte har något att tvätta. Innan jag går till kassan rycker jag åt mig en pincett också, måste hålla ögonbrynen i trim!

 

-33$ and 60 cent, säger den blonda kvinnan bakom disken. Jag räcker fram två av tjugorna från hans plånbok, ser att det bara finns en kvar, det måste jag lösa. Stoppar ner mina grejer i väskan och går.

 

Jag ser en ensam medelålders karl gå in i sitt hus, vägen är tom på folk så jag packar upp en av knivarna och följer efter. Jag öppnar dörren försiktigt och smyger in, hör att han är i rummet till höger, kikar in och ser honom stå där med ryggen mot dörren. Går tyst fram med kniven i handen, ställer mig bakom och med en snabb rörelse har jag tagit hans liv, jag står inte kvar för att se blodet rinna ut ur hans hals. Kollar i hans fickor, hittar en plånbok med en femtilapp fem tjugor två tior och några mynt, tar allt ihop och går in i vardagsrummet, hittar inget som passar mig så går uppför trappen och in i det första sovrummet, uppenbarligen en ung tjejs, grabbar åt mig ett par skor och en klocka och går vidare till nästa rum. Det här var lite mer min stil, ett rebelliskt rum som verkar tillhöra en kille om man ska gå efter storleken på skorna, tar några t-shirts, en I-pod, en laptop med väska och nintendot som ligger på sängbordet, hittar några spel med. Kliver ut och öppnar nästa dörr, ett badrum, tar lite smycken och går vidare. En dubbelsäng och, ja! Ett smyckeskrin! Hittar lite ringar i guld och i silver lite halsband m.m. alltid bra att ha! Går ned för trappen och springer därifrån. Går ner i tunnelbanan och åker till Bronx, där hittar jag ett lämpligt rum jag hyr i en vecka, det har egen toalett med dusch och en kokplatta, dessutom finns det kastruller och ett minimalt kylskåp, allt detta för bara 90$ per vecka.

 

Packs up my groceries and puts the soda, the water and the milk in the fridge. The rest of the stuff from the shop, I place on the floor. Washes the knife in the bathroom and puts it in my handbag, you never know when you will need it. Hangs my clothes in the wardrobe, it’s not much, 2 shirts (plus the 3 I got in the house), some underwear, 1 pair of jeans, 1 dress and a sweater. Looks at the clock I stole, 9:30, haven’t eaten anything today and my stomach is beginning to get pretty angry so I warm a can of baked beans, I love baked beans!

 

I dress of and gets a shower, remember that I forgotten to buy toothpaste and a toothbrush, fuck! Five minutes later I goes to bed, I falls asleep directly and don’t wake until eleven. Gets up, puts some clothes on and takes my handbag to go out, puts on the new shoes and walks away to the underground. Jumps on the first and it takes me to Manhattan, don’t really know where I am but I am hungry so I stops at a café.

 

-A cheese sandwich and some hot chocolate please. It was the only vegetarian food they had on the menu, so bad!

 

-Is that all? The cute servant asks me with a singing voice.

 

-Yes that’s all please. I takes up the book I brought, some boring classics, I remembered now why I promised myself ten years ago that I’ll never read books just because it is something I “should” read. It is really boring, Ernst Hemmingway has never been any of my favorites so I put the book down and just watches the people out on the street, it’s a Saturday so it’s pretty much people here today. The servant comes back with a plate and a cup.

 

-Thank you mr.

 

-You don’t need to call me mr ma’am, say Danny instead.

 

-Sure Danny, but promise me to never call me ma’am then! My name is My.

 

-I stop working in 15 minutes, do you want me to show you around? He smiled.

 

-Thanks! I flashed my teeth. I ate my sandwich and waited for Danny too come back. I had just finished when he came back, now in casual clothes.

 

-Can I pay to you? I wondered.

 

-No this is on the house.

 

-Thanks so much! And we walked away, he asked me questions like where I was from, where I stayed, which languages I speak, what kind of movies I like and if I read a lot of books. He showed me lots of different things to see, churches, libraries, the parks etc.

 

  - Oh! Is it already six a’ clock! I looked on my clock.

 

-Time to eat then, he smiled. We ate at burger king and he asked me if I wanted to go on the cinema. We saw some horror movie, or saw and saw, we kissed a lot ha-ha.

 

After I followed him home. He started to take off my clothes, I told him to stop but he didn’t. So I lost it I took up my knife and cut his troth, but still I was very angry so I couldn’t hold back myself. I can tell you this much, his dick ended up in his neighbor’s garden.

 

Jag hörde sirener, klättrade snabbt ut genom fönstret, de visste att jag varit där. De jagade mig, de såg mitt ansikte, de vet vem jag är. Jag hoppade på tunnelbanetåget, kom fram till vandrarhemmet rafsade snabbt åt mig mina saker knölade ner dem i väskan och drog. Jag sprang till nästa hållplats och tog ett tåg som tog mig ut ur staden. Jag klev av gick upp. Här var det en aning mindre folk, försökte lifta, det är inte så svårt för en ung tjej så det tog inte lång tid innan en bil stannade. Jag lastade in väskan i baksätet och klev in där fram. Föraren var en ung man i tjugofem års åldern. Han presenterade sig som Thomas, jag presenterade mig som Lina. Han skulle till Savanna så jag bestämde mig för att följa dit. Jag slumrade till ett tag. När jag vaknat hade det ljusnat.

 

-Is it okay if I turn on the radio? Frågade han med sin mörka röst.

 

-Ofcourse! Jag log. Vi satt när och lyssnade på musiken någon timma. Vi var nästan framme i Savanna när en radiosänding började

 

-The police are searching a young woman with shaved head, brown eyes, around 170cm tall, normal built, her name is My Svensk but she can have used another identity, she is from Sweden and is searched for 3 murders in the states and 19 in Sweden, she is armed and very dangerous. She is last seen in New York, yesterday at 10. If you have any information please call this number. De rabblade upp ett nummer. Jag såg hur han sneglade på mig, han såg skräckslagen ut.

 

-Drive of the way. Min röst var stressad.

 

-Please, please don’t hurt me! Hans stämma var gäll och panikslagen

 

-Do what I say! Jag tog upp en av knivarna, den var blodig hade en hunnit torka den innan jag flydde. Han körde av vägen vid nästa avfart. Det var en liten väg utan trafik men ville inte riskera något så jag beordrade honom att köra in på en avtagsväg som var mer som en stig nästan. Vi körde ca hundra meter.

 

-Get out of the car. Sa jag med hård röst. Han gjorde som jag sa.

 

-Put your hands on the top of the car. Åter igen lyssnade han på mina skarpa ord. Jag ställde mig bakom honom, gjorde det enkelt. Drog bak honom en bit från bilen, och skar halsen av honom. Jag såg tillfredställt på det forsande blodet och letade igenom hans fickor. Inte så mycket men tog det som fanns och hoppade in i bilen. Backade de hundra meterna och körde ut på motorvägen. I maxfart körde jag till nästa stad. Ingen aning om vad den hette, brydde mig inte, utan med mössa på huvudet och solglasögon slank jag in i en affär där jag köpte mig en blond peruk, blå kontaktlinser, ett par solglasögon, ett par läsglasögon. Medans jag betalade tittade jag ser på klockan. Kvart i åtta. Skyndade mig ut i skymningen och in i bilen.

 

Jag körde ut ur stan och in på en parkeringsplats som var alldeles öde. Halvslumrade med låsta dörrar men vaknade av att en bil körde in på parkeringen och stannade bredvid mig. Karl gick på toaletten så jag knackade på kvinnans ruta och såg så snäll ut som möjligt. Hon öppnade dörren och log. Det gjorde jag med. När jag stack kniven i magen på henne. För att försäkra mig om att hon var döda gjorde jag det flera gånger innan jag följde efter hennes man. Jag smög bakom honom där han stod vid pissoaren, framför honom fanns ett litet fönster som han speglade sig i han märkte inte att jag kom fören jag stod bakom honom med kniven vid hans strupe. Han stod alldeles blickstilla och stirrade på mig i reflektionen på fönstret. Jag log och ryckte till. Backade undan och lät den lealösa kroppen falla ner på det vita kakel golvet. Vände och gick ut genom dörren.

 

När jag kom ut ser jag poliserna omringa mig, har ingen aning om hur de hittat mig. Men jag vägrar ge upp. Min resa får helt enkelt ta slut här. Aldrig att jag sitter i ett fängelse. Jag tar kniven som jag fortfarande håller i min hand och för den till min strupe.

 

 

 

 

 

Som sagt, rätt mycket felstavningar etc, lite väl makabert och allmänt skumt! xD

 


Fredag! yay!

På fredag ska jag äntligen göra något kul!
Holken
Rockkarusellenspelning

Och rösta på NOMOTIVE! http://www.myspace.com/nomotiveband

Kom dit och rösta på dem!
Annars blir jag sur!

Men nu har jag ett litet annat problem...


Vad
Fan
Ska
Jag
Ha

Mig?

Här är typ alla mina skor:


Kläder har ni sett en del innan, och många av er har sett mer av dem!
Ge mig tips!
Det vinnande bidraget får hmm...
En milkshake?:)

Så skriv en kommentar om vad jag ska ha på mig så har du chansen att vinna en SUPERSTOR! Milkshake på frasses av valfri smak!
Glöm inte att hitta på ett förslag!
Så som sagt! Skriv en kommentar om vad jag ska ha på mig!
Annars bliva jag sur!

Hugz!

haha

Such a lie!
Haha!
Why My? Why would you ever believe that you are not worthless.

I am sooo blond. But with brown hair... Brown fucking hair...
Why should I!
Be something special?
Such a fool. Stupido!

I'm such a joke
And I am pretty pissed!
But not at you.
Cause What did I expect?
No I am the victim of this hate!
Pure anger!
Let my self down again

Some times I hate my self, extra much.
Like now
But I really tried to fool my self.
That I am.
Worth something
That maybe someone.
Thinks I am beautiful.
Such a joke!

Foolish!
Joke!



Finally some nice pix!


Edward Norton<3


Edward Scissorhands!


Heath, så vacker, så söt. R.I.P


Världens fucking bästa film!:D


Så helvetes jävla bra! Se den! Skruvad som satan:D


Och sist men absolut inte minst! Min älskade idol och gud, Kurt Cobain. Ytterligare en pojke som var alldeles för fin för att dö så ung!




Hej då!

18 Februari

Yo people!

Om ni är intresserade av att komma till en gudtjänst, kan vi säkert ordna det så det är bara att säga till!


I CAN SEE THE LIGHT!




Ha det:D

Födelsedagsgudstjänst i Norrlångträsk 24/2

God Afton alla Myianer där ute! För ett tag sedan hölls en gudtjänst för endast inbjudna i Norrlångträsk, där vi prisade vår ledare My Svensk, vår gud, Kurt Cobain, och den heliga sonen, Rhesus!

Här kommer lite bilder gudstjänsten!



Födelsedagsbarnet/Pastorn predikar!


Arvid och Sofia, mina trognaste anhängare lyssnar facinerat på min predikan.


Elisa Lundmark, ytterligare en hänggiven beundrare som upphetsat följer med i min predikan!


Er egen ledare My Svensk, Rhesus <3 syns i bakgrunden!

:)
Avgudadyrkan! Elisa har övergått till den Danielianska tron! Piska förrädaren!


Lite till så ser jag snart ut som vår Rhesus!


Arvid och hans stånd.


Vår egen psalmsångerska och en fantastisk kvinna på att spela sånger som prisar gud! Mathilda!


Jag, Ivor och Jens diskuterar den nya strypmetoden som vi ska använda för snabbare utrotning av icke-Myianer. Rhesus syns på väggen där bakom!


Jag demostrerar det nya strypgreppet på Ivor


Varierande aktiviteter pågår, bland annat tar Kääjk en närmare titt på girlanger. Och Ulf försöker rymma, dock upptäcktes rymningsförsöket tidigt och han kunde sättas i skammhörnet!

Ha ett bra liv tills nästa gång!
Och glöm inte att prisa Kurt, Rhesus och er ledare My, varje dag av erat liv!

17 februari

Heysan!

Ert tondöva monster sitter här vid datorn och försöker stämma sin lilla bebis. Men som sagt, hon är tondöv... Så det går inte så bra... Någon som vill stämma min lilla bas?:)



Har inte så mycket att berätta, haft allmänt tråkigt... Men har bestämt att jag ska lägga upp om vissa böcker jag läst här! Fakta, bilder, åsikter och kommentarer!:) Filmer och sådant med om jag har lust!:)

Bye:)

16 Februari

Hey!

Har inte orkat skriva de senaste dagarna, förlåt mig. Har inte haft särskilt mycket att skriva. Vet inte ens om jag har det nu...

Fick mvg- på nationella läsförståelsen och vg på uppsatsen. Är lite besviken...

Just nu skriver jag någon blandning mellan roman och novell på svenskan, rätt deprimerande story, vet inte riktigt själv vad som händer dock, får väl överaska mig själv med några förhoppningsvis bra idéer! Robert gillar den, visserligen verkar det som att allt jag skriver är perfekt i hans ögon så vet ju inte direkt om man kan lita på hans kommentarer...

På engelskan skriver jag en uppsats om kärlek, också den rätt deprimerande och kritisk, säger ni till kan jag lägga upp den här när jag är klar. Åsa kommer verkligen gilla den... eller inte^^

Fick deppchoklad av Ellans morsa i lördags, tack! Jag behövde den. Blää fan i hela vetet vad jag är ensam:( Jaa... med min personlighet och syn på livet kanske det är så konstigt! Men har du bättre förslag än att vara ensam så säg till! haha!

Har suttit och slagit mig själv på låren hela dagen, har lite ont både i dem och i händerna, men behövde verkligen trumma på något! Ska försöka spara till ett digitalt trumset!:D Är dock fattig... Skänka pengar? Fast vill ha riktiga trummor, orkar inte bry mig om de låter som buckliga kastruller de har i alla fall mer liv! Dock är mitt rum inte så stort och har ingen yta:( Vem hjälper mig att bygga i ladugården?:D

Jobbar på min låt, har fått lite hjälp med den så den blir lite bättre då och då!

Vad har jag mer gjort? Påminn mig? Har inget minne av typ någonting...

Min idol! Snacka om talang! Oskar är min nya baslärare! haha

Oj så olika jag har sett ut! De är i tidsordning tror jag haha
ibland var man riktigt ful xD

ha det!:)

Min älskade ponny!


Världens vackraste häst! Han heter Herbert men kallas Hubbe. En glad liten haflinger på runt 144cm. Rätt rund om magen och väldigt hårig! Busig men snäll, men jag lyckas rätt ofta åka av haha.
Småhingstig och pigg, rätt oskolad men gör alltid sitt bästa, stark och trygg!
Mer info om min sötis kommer kanske senare men här får ni några bilder i alla fall!:D


Hubbe och Fari

Fari och Hubbe

Buuus!:D

Buspåjkarna!


Full drulle!:D

Kram på er!:D

8 Februrari

hahahahej!

Jag dog inatt! HAHAHAHAHA xD
HAHAHHAHHAHHAHA fan jag e flumm xD
Skickar man mms till mig får ni räkna med en skum reaktion xD Men tack^^
xD

Tjingeling på er!

7 Februari

Hejsan hopsan på er allihopa!

Förlåt att jag inte skrivit något de senaste dagarna, jag har varit lat som vanligt^^ Sen senast har jag haft två nationella prov, bråkat extra mycket med mor, tjatat om House Of metal, handlat kläder, varit på bio och gjort en deal med han på nordbok!

Han ska ringa när han tänker slänga bort böcker så får jag en banankartong med böcker för 50kr/kartong:D Boknörden är exhalterad! BÖÖÖÖCKER TILL FOLKET (främst till My;))

Jag såg Valkyria med min brorson, John. Den var faktiskt riktigt bra! Tom Cruise är en duktig skådis även om han är en dålig människa^^ Men den är helt klart värd att se! den får nog 3,5-4 av fem från mig!

Jag kanske får åka på House of Metal om Ulf följer med! Det är bara att hoppas att han vill följa då! Håll tummarna allihopa! Hoppas! Hoppas! Hoooppas!

Nationella proven var två av de tre vi har i svenska, läseförståelse och uppsats, min uppsats handlade om mörkerrädsla. Jag hoppas verkligen att jag får mvg annars blir jag så besviken på mig själv!

mathilda målat
Underbara Mathïda är fantastisk duktig på att rita! Hon lyckades göra mig söt men ändå få et att se ut som mig hihi!:)


Fanns på ICA maxi, är det verkligen någon idiot som försökt äta dem? :o



Rosa tunika, rutiga byxor, byxor i typ ull eller något och vantar

Prickig klänning, randig klänning, en sådan där Gina tricot klänning som alla har (har flera själv^^) och en hemsk men cool neonrosa klänning


T-shirt med rosa vingar <3<3<3, rutig hatt, t-shirt med tryckta kedjor på.

Jag är beroende av att fynda men fick alla de där kläderna för typ 300kr
och det är ett nitbälte
2 t-shirts
en hatt
4 klänningar
2 par byxor
en tunika
och ett par vantar
så det var värt det!:)

Ha det! Tjingeling!




2 Februari

Hey Ho Let's Go!

yay!

Det supernajsiga nitarmbandet jag fick av Soffe och Arvid i födelsedagspresent!! Jättenajs! Mitt favoritarmband!

Idag har jag varit hos tandläkaren. I en och en halv timma! Jag vet inte om ni verkligen har lust att läsa om denna icke trevliga händelse. Jag kan i alla fall säga det här, det gjorde ont (GÖR ont), jag satt stilla och tyst där och skötte mig bra trots att det var väldigt otrevliga 90 minuter av mitt liv.

Tillbaka till skolan sen, svenska första lektionen efter lunch (jag missade idrotten JIPPIE!) vi pratade lite om nationella läsförståelsen i svenska som är i morgon. Jag är övertygad om att jag kommer att misslyckas, totalt! Jag har jätteångest över detta, misslyckas jag så dör jag, bara så ni vet! Jag har laddat upp med cookies, dextrosol och 2 energidrycker (lite atarax också^^) Just nu hör jag möss som springer omkring i min vägg. Men men det var inte det jag pratade om jag pratade om det där förskräckliga provet som kommer säga sanningen till mig! "MY SVENSK DU ÄR TOTALT DUM I HUVUDET, GLÖM ATT DU KAN BLI FÖRFATTARE ELLER JOURNALIST! DU ÄR EN LOSER!". På onsdag, fredag och måndag (tror jag) är vi lediga, någon som har lust att göra något?:) På torsdag är det den nationella uppsatsen. Känns på sätt och vis bättre på sätt och vis sämre, bättre då man ej behöver tänka bara skriva, sure uselt betyg men man kan skriva vad som helst och när man lämnar in det verkar det som att man har gjort det, dessutom är jag ibland bra på att skriva, bara ibland. Det dåliga är att det är lite ramar, större chans att göra fel enligt mig...
Har lekt lite i GP nu på kvällen, försöker lära mig lite, är totalt hopplös, både när det gäller det musikaliska och det tekniska... Jaja det är kul i alla fall!

om nancy spungen

Jag lånade den här biografin om Nancy Spungen (Sid Vicious som spelade i Sex Pistols flickvän). Har börjat läsa och den är skitintressant! Det är hennes mamma som skrivit, och just hur ärligt hon skriver, hur hon kände sig och hur hon såg sin dotter etc. Väldigt bra hittills!

grimage:D

Eftersom jag har så många fina bilder på Ellan idag måste jag ju skriva lite extra om just den underbara kvinnan!

hihi

Inga Alice Elisa Lundmark är min bästa vän och den första riktiga kompis jag haft. Hon finns alltid där för mig och är kul att skratta med, det går inte att umgås med henne en längre stund utan att få sig ett gott skratt! Fast vi bråkar ibland, men vi blir alltid sams igen typ dagen efter. En gång sa jag åt henne "dra åt helvete!" dagen efter fick jag mig ett "God morgon hottie" och ett stort smajl! Vi kan ej vara osams länge. Hon betyder extremt mycket för mig, och om någon skulle göra henne illa någon gång, så kan jag lova er att det blir synd om dem!

:)

KICK ASS!


RSS 2.0