Hjälp!

Kan någon hjälpa mig att få bort den här helvetes ilskan jag har i mig? Är arg jämt! Jag orkar inte vara arg mer men blir bara så helvetes förbannad på allt...

Fan...

Fan... Problem... Klarar inte det mer... Kan inte ljuga mer, orkar inte mer. Men när sanningen är hemsk? När sanningen kommer såra så in i helvete och förstöra så mycket? Men när lögnen är svår att hålla kvar, när det är svårt att fortsätta ljuga, men när masken glider och snart faller, tillsammans med mig... Helvete... Förlåt... Fan... Vill inte... Vill inte rasera allt, fan...

Fuck this place

Vill hem! Finns inget att göra. Och vara med två kvinnor på 50 och 35 är väl ingen höjdare i längden... Känner mig grymt ensam och värdelös...

Alla ni som skickad god jul till mig, GOD JUL! Har tyvärr inte råd att svara på dem:/ Dyrt att skicka sms härifrån...

Om någon saknar mig kan ni ju kommentera och säga det...

Bye

@ Cypern

Nu har man anlänt och stadgat sig lite här på Cypern!

Flygningen gick utmärkt! Jag trodde ju att jag skulle vara rädd och allt men det var ju bara coolt! Skulle vilja bli pilot! Fan för att manser så jävulskt dåligt (ut?)!

Hotellet är trevligt men mitt rums bekväma dubbelsäng känns trist utan Matte, vill sova med hans armar runt mig...

Varit ute och ätit, åt bläckfisk. Var gott i början men när den blir kall blir den ju seg:/ Sen käkade vi svindyr Häägen-Dasz-glass eller vad det heter. Det var grymt grymt gott! Strawberry!!

Nu sitter jag med min dator i hotellets lobby och chattar med älsklingen:):* Dyrt men värt vartenda öre! (Speciellt när morsan betalar^^)

Inte hunnit ta nå vidare bilder än...

Känner mig lite ensam och deppig... Har inte mått så jättebra senaste tiden... Trött... Hoppas det blir bättre... Hade mått bra om jag haft min Mattias starka skyddande armar runt mig...


/My som slipper frysa!

Fail på oss!

Nu sitter vi på flygplatsen, har kommit in till innersta kretsen;) och väntar på att om typ 40 minuter komma på planet. Men det har varit en krokig resa hit!

Först visste vi inte var vi skulle, sen när vi visste var vi skulle var det stängt så vi fick sitta och spela Chicago tills det öppnade, sen var vi tydligen fel ändå men som tur ordnade det sig, sen upptäcker vi att min pass är på gränsen för för gammalt och sen fastnar nitarna i mina byxor så får bli grundligt viseterad haha, i säkerhetskontrollen men morsan fastnade lite värre xD


Två sådana här påsar fanns i Jennys väska. KNARK! Tänkte nog snubbarna i kontrollen. Men det vi egentligen faktiskt stoppat i påsarna var pulvermjölk och kaffepulver. Vi skrattade så mycket att de till slut tröttnade på oss och släppte iväg oss xD

Så det kanske inte har gått så jättesmidigt. Men lika glad för det var vi men glad var nog inte de som var tvungen att fixa allt åt oss xD

Min underbara älskling har pratat med mig en hel del inatt. Åhh vad jag saknar honom!

Flyget anländer typ 10 eller något. Ska ge livstecken så fort som möjligt. Jag som är så jävla rädd av mig har aldrig flygit förut och är övertygad om att vi kraschar eller något! Så Mattias, jag älskar dig mer än något annat och du är det bästa som har hänt mig! Ellan, du är bäst, du har hjälpt mig massor! Och alla andra, ha det massa kul!:D Helst nyktert i min ära! Men nu vill jag inte dö är bara så pessimistisk och övertygad om att min fantastiska otur ska döda mig nu när jag äntligen hittat något att leva för (Mattias<3)! Huwa för de tankarna! Började få ångest för några timmar sedan, det går upp och det går ner, kommer säkert gråta på flyget xD Håll tummarna att vi inte dör eller något annat dumt!

Hugz!

Bilder från Not so silent night!


Elin, Maja, David och Linnea när de var på MAX med oss.


Werewolf Syndromes hyperaktiva basist!


Jonas! Den supertrevliga duden som sjunger och spelar gitarr i WS


Den grymma trummisen i Werewolf!


Werewolfs fins låtlista^^



Jag och min älskade<3





Som sagt! En trevlig kväll!


Sitter nu i bilen på väg till Stockholm, dock inte kommit längre än till Umeå^^
Känner mig lite depp och ensam men känner mig ändå positiv ang resan, nu fan ska jag ha kul alla andra kan dö!


//My

JAG ÄLSKAR DIG MATTIAS ISAKSSON!

Det finns inget finare än dig! Du är det bästa jag vet, min prins, min räddare, min älskade!

Gissa vem som fick världens finaste julklapp av världens finaste pojkvän! Han gav mig än underbar gosedjurskatt och en låt han har gjort till mig! Tack älskling! Det enda finare jag kunde fått har jag redan, nämligen underbara, fantastiska Mattias Isaksson!<3

Haft en underbar helg med finpojken! Jag är så jävla lycklig att du finns! Kan inte upprepa det tillräckligt många gånger!

 

Igår var jag på spelning tillsammans med Matte, Linnea, Maja, David och en Elin! Det var grymt! Werewolf Syndrome var klart bäst! De är så jävla bra! Terrordåd var rockså jäkligt sköna! NoMotive är också fina, hörde dock inte mycket på dem:/ Mosha var jävligt skönt trots att jag fick en armbåge i halsen av någon random dude xD

Werewolf Syndrome! http://www.myspace.com/werewolfsyndrome

Bild stulen från Mathildas blogg http://coopertrooper.blogg.se/

 

Fotade själv också bilder kommer i morgon eller något!

 

Drar till Cypern snart! Planet går 6 på morgonen på tisdag :S och när jag är utomlands har jag ej råd att smsa men kommer vara ute på msn ibland! I morgon åker jag bil hela dagen till Stockholm. Mina fria sms har dock tagit slut men tar gärna emot söta sms från er och ni får hemsk gärna ringa! Tar dock med mig internetet så finns väl på msn ibland i alla fall. Men som sagt, om någon ringer blir jag glad!

Om någon vill ha vykort kan ni maila er adress till [email protected] skickar om jag har råd!

Tar emd mig datorn och kameran så har tänkt att blogga under resans gång:) Kommer hem den 6e januari, sent på kvällen och får förhoppningsvis träffa pojken den 7e! Detta betyder att jag kommer fira julafton, nyår och min 16e födelsedag utomlands! Alltså... Mattias! Jag saknar dig redan! Hur fan ska jag klara mig... :'(

Vill kyssa dig, krama dig, pussa dig... Vill få sova i din famn... Fan för mamma som måste stjäla iväg mig så här länge...

Hoppas du fortfarande älskar mig när jag kommer hem...

 

Hugz!


Ilska och lite glädje

SEXUALITETER SKALL INTE ANVÄNDAS FÖR ATT MÄTA STATUS/COOLHET ELLER FÖR ATT KRÄNKA NÅGON! Punkt! Känner mig jävligt kränkt när folk gör så.


Saknar min my little pony, för är sugen på att ta en ridtur:(


Gjort en redovisning på litteraturvetenskapen. En analys av 1984. Jag gjorde det helt improviserat men tydligen var det jättebra och på mvg-nivå. HELVETE VAD BRA JAG ÄR!


I eftermiddag blir det städning, städning och mera städning...


Ingen engelska idag, sen matteprov. Matteprovet kommer att faila. Sen media. Ska visa upp vårt fula reportage du kan hitta längre ner!


Nu har jag inte mycket mer att berätta om.

God jul!




3 månader!

Tre månader nu med min underbara älskade Mattias!<3
Det har varit tre fantastiska månader, är så glad att jag är din!

Stearinlek!

Förtrycket mot basister



Mitt, Niklas och Antons reportage om förtrycker mot basister!


Extrem lathet!

En sak jag har tänkt mycket på är varför människor idag blivit så lata att de inte ens orkar öppna en dörr själv utan trycker på öppnarknappen. Hur mycket energi tar det för er friska, krya personer att knuffa lite på dörren eller dra lite i den?

Sen ser man ofta många krya pigga människor som tar hissen en våning. Hallå där! Hur jobbigt är det att gå några trappsteg? Ibland ser jag till och med ungdomar som i köpcentrum tar hissen för att de inte orkar gå bort till rulltrappan. Hur lat får man bli?

Folk kallar mig lat men jag tar oftast trapporna (om jag inte är med mamma som pga att hon är handikappad måste åka hiss eller när mina lungor bråkar för mycket). Jag öppnar alltid dörren själv osv. Och nej det är inte särskilt jobbigt. Trapporna är dessutom prima vardagsmotion!

En sak till jag stör mig på är folk som smäller igen dörren i ansiktet på en. Trots att vi lever på 2000-talet kan man faktiskt vara så pass artig att man håller upp dörren! Artigheter verkar vara ett glömt ord idag, folk tänker bara på sig själva och uppför sig extremt ohyfsat! Pinsamt att se folk bete sig så!

Dessutom alla dessa vuxna som hela tiden tar bilen när det finns buss! Det förbrylalr mig bussen är ju mycket bekvämare då man inte behöver anstränga sig att göra någonting eftersom någon annan kör och dessutom kan man ju utnyttja tiden till någon vettig, tex läsa eller liknande. Ska man handlar så det blir mycket kassar eller om det är väldigt långt till busshållplatserna, ok men då kan man väl tex försöka samåka med någon? Det sparar både på pengar och miljö! Och ska du hälsa på hos grannen, varför inte passa på att cykla eller ta en promenad? Är du för lat kan du ju ta din unges moppe, den drar i alla fall mindre bensin vilket spar både på din ekonomi och vår sköra miljö.

Och något mer folk är lata med är återvinning! Att panta är inte särskilt svårt! Ta bara med dig burkarna och flaskorna nästa gång du handlar, ingen extra resa. Och känner du att du inte behöver pengarna kan du ju slå två flugor i en smäll och skänka dem. På många pantningsapparater finns en knapp som gör att du kan skänka till tex röda korset och finns inte en sådan kan du ju antingen lägga i en bössa eller ta de extra kronorna till att byta ut några av dina matvaror till lokalproducerade, ekologiska eller rättvisemärkta varor! Att återvinna ditt papper och annat är inte så jobbigt heller! Samla ihop det och någon gång när du ändå ska i närheten av en återvinningsstation kan du lägga tio minuter på att återvinna och bli en miljöhjälte!

Sen alla dessa latisar som är fullt läskunniga men så lata att de bara lyssnar på ljudböcker... Blä. Verkligen inte samma upplevelse dessutom går det grymt långsamt! Det finns jävulskt många vuxna idag som inte läst mer än 5-6 böcker. Seriöst! Det är otroligt pinsamt! Jag har läst några tusen fler än så och då är jag bara 15!

Varför är folk så himmla lata? Det förundrar mig ite att inte alla människor sitter och åker runt i elrullstolar hela dagarna, för så lata verkar nästan vissa!

/My

Be there!


www.myspace.com/werewolfsyndrome
www.myspace.com/nomotiveband

Resten orkar jag inte kolla upp men det kommer bli en grym kväll!

//MY

Party

Party på lördag i Boden! Någon som vill komma?:D

Ajaj

Blå knän från när jag var wannabecool med en gitarr igår. Dessutom jävulskt ont i låren, värsta träningsvärken eller något men jag har ju fan inte gjort något:o

Ska göra förberedelser för min svenskaredovisning om jullitteratur. Svårt och trist... Hittar typ inget och varken orkar eller har tid att läsa massa böcker och analysera alla. Sitter och stirrar på all äcklig smuts på tangentbordet:s

Haft litteraturprov. FAIL! På exempel på en komedi (vilken jag inte ens vet om det skulle vara) använde jag liftarens guide till galaxen...

Miss my love... Och kommer typ inte träffa honom förän lördag >.< Sucks big gross cock! BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ! Stackars lilla mig...

Har funderat lite... Mattes känslor gentemot mig är rätt... Facinerande...

Måste handla julklappar men har ingen tid och typ inga pengar sen jag bjöd Matte på middag och bio i lördags:/ Men det ordnar sig!

/My


Blub

Datakunskap... Drygt. BLEE

Tappat min 1984 idag. Det sög för bibblan hade den bara på engelska och engelskan var helt annorlunda än den svenska upplagan så var tvungen att börja från början >.< Och det ska vara analyserad och klar på fredag... BLEEEEE

På fredag kanske jag ska se idol. Så hemskt! Och BLEE igen.

Hittat lite kul bilder:




Snart ska jag till psykologen...

Sen hem och lyssna på så hård musik jag kan. Tips?

/My


I only wanna be with you

 

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment and each day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you
No matter what you do
I only wanna be with you



Älskar dig Mattias Isaksson!


Förlåt

Jag vill bara säga förlåt till alla jag någonsin skadat eller sårat fysiskt eller psykiskt. Det här är inte normalt och måste ta slut. Vill inte vara så här mer... Förlåt...

Kan ni förlåta mig snälla? Jag ska jobba med det här, jag ska bli frisk och bra... Det här ska få ett slut... Jag lovar!

Fan förlåt

Ni kan...


Ni kan dö allihopa, bara så ni vet det!
Dra åt helvete! Fuck you! Försvinn ur mitt liv och låt mig vara ifred!
Ja, det gäller dig med, varenda jävla kotte kan ta och skjuta sig själv i skallen!
DÖ!


Dikter, dystopier och blodprov

Jag sitter på skolan och ska förbereda en redovisning till svenskan om julen i litteraturen. Det är fan drygt...

Är tydligen grym på att analysera texter! På litteraturvetenskapen var tydligen min och Lisas diktanalys av den här dikten bäst:

En död
av Nils Ferlin

Som en mila var hans hjärta,
som ett mörker var hans själ
Se, då mötte honom döden
som hans bäste vän i nöden;
släckt är mörkret, släckt är glöden
som förbränner och förtär
Han har kolat ut sin mila,
och nu bärs han bort att vila
i den djupa stumma jorden
där alls ingen oro är

Fan vad bra vi är!

Tills nästa fredag ska jag ha läst Orwells "1984" och ha skrivit en fantastiskt bra analys. Känns lite jobbigt då dystopier är rätt sega och deprimerande att läsa och nivån på analysen måste vara rätt hög...



En dystopi som däremot är rätt bra är Karin Boyes "Kallocain", grymt bra till och med! Deprimerande och cynisk men väldigt intressant och välskriven. Den skapar en rädsla och ett obehag med sin kalla framtidsvision. Den handlar om en kommunistisk världsstat i framtiden. En forskare vid namn Leo Kall hade framställt ett serum "Kallocain" som gör att den som injicerats med detta gift endast kan tala sanning och spyr ut sina innersta känslor och hemligheter. Det känns som hon fått inspiration från Sovjets kommunism. Mycket läsvärd! Ni borde verkligen läsa den!


Något jag dock har svårt för är utopier. De är bara tråkiga. Lycka är tråkigt att läsa om, lycka har inga problem, problem är det som skapar intriger och dragningskraft i en text. Dock är det lätt intressant det satiriska utopier som driver med folks ideal och med ur samhället ser ut, dock är de ändå tråkiga att läsa om man inte har ett extremt intresse eller hat för det som boken gör narr av.


Igår var Jakob på besök! Jag lagade till och med mat åt honom! Vi spelade lite TV-spel (gick dock värdelöst så jag tröttnade) och sen satte vi oss vid datorn och var dryga haha. Ändå kul eftermiddag/kväll^^




Någon gång efter klockan två ska jag ta blodprov :S Jag blir tömd på blod HELA tiden! Inte konstigt att man har blodbrist då! Men jag missar median och det suger för vi behöver jobba på vårt reportage! Men tack och lov är både Anton och Niklas här idag så ingen blir ensam, då hade allt sabbats typ. Jävligt tajt tidsplan...

Sen i eftermiddag kanske jag ska fika med en vän, mycket trevligt!:D


/My


P.s. Saknar dig Mattias! Längtar till helgen!<3

 


Vill ni se en stjärna? Se på mig!

Vill ni se en stjärna ? Se på mig !
Ni får mycket gärna, se på mig !
Tårar kan jag gjuta, blixtar kan jag skjuta.
Jag är primadonna, absoluta !
Ingen man får göra, brud av mig.
Se men inte röra, se på mig !
Jag från ord till usa, vill en värld förtjusa.
Vill ni se en stjärna ? Se på mig !

Kvinnan, kvinnan, kvinnan
Förr var hon blott ett poem
Jag vill ge er kvinnan
Som ett modernt problem
Ni ungdomar här som har sökt överallt
En kvinnotyp helt speciell
Ställ värmelementet i hjärtat på kallt
Och teckna jag är er modell !

 

 

Vill ni se en stjärna…..


Älskar dig!


Älskar dig Mattias Isaksson!<3


Hejhopp

Sitter på datakunskapen och ska leka i Excel... Trist... Gjort klart alla uppgifter så har inget att göra.

På median ska jag, Niklas och Anton göra ett reportage om hur synd det är om oss basister att vi är så missförstådda och underskattade! Vi är hatade av alla gitarrister och ingen förstår hur viktiga vi är...

På idrotten hade vi teori om skador, jag e fan king. Eller nåt... xD
Slapp i alla fall röra på mig, mina lungor blir bara värre och värre, snart skär jag bort dem!:S

Ikväll ska jag städa och i morgon efter skolan kanske jag ska fika med en kompis!

Inte käkat någon lunch (som vanligt) så min mage är inte glad... Hade en krona så köpte ett Jenka xD Rootbeer smakar för övrigt ungefär som Jenka-tuggummin^^

Till helgen kommer älsklingpojken så då ska vi till stallet, leka i snön (missförstå mig inte!!!! xD), mysa och se film typ^^ Trevligt trevligt!:D Men det är ju långt till fredag och fan vad jag saknar min man:(

Över julen far jag till Cypern... Vad fan ska jag göra där?:S Jag gillar inte att bada, inte att festa, inte att sola, för snål/fattig för att shoppa och det verkar inte vara jättemycket historia och sådant...

Måste shoppa julklappar:o jobbigt (och dyrt:s) >.<


Hugz //My


RSS 2.0