45 timmar...

45 timmar kvar

Kattsadisten längtar efter sin pojke<3



29 september

Saker som suger:
- Urinvägsinfektion
- Inte vara i närheten av pojken
- Träningsvärk
- Tidsbrist
- Pengabrist (skänk gärna^^)
- Kondombrist (skänk gärna!)
- Kyla, iskallt på skolan...
- Ospelbara strängar
- Inte hitta laddaren till mp3n
- Alla vettiga hörlurar är sönder (ska dock lagas)
- Inga Panteralåtar på mp3n
- Vara tondöv
- Inte vara i närheten av vänner
- Inte få se Amon Amarth
- Reklam på Spotify


Men här kommer några grejer som definitivt inte suger!


- Mattias<3


- Ellan <3


28/9

Hejsan!

Nordic Rage var fan kul:D Hoppas jag hittar nå bilder sen:) och att få umgås med sötis är också fint<3 Fick dessutom träffa Tantan:D Saknat Tantan! Förhoppningsvis Boden till helgen igen:) Saknar dig redan Mattias...

Idag är väl kanske inte min bästa dag... Först hittar jag inte moppe nyckeln, sen vill den inte starta, när den väl startat vill den av någon anledning inte åka framåt. Tillslut börjar den rulla. Men när jag kör blåser det så jävla mycket att jag är påväg av hela tiden. När jag kommer fram till skylten jag brukar sätta fast moppen vid ställer jag den först för långt ifrån så jag inte kan sätta fast den. Sen upptäcker jag att byxorna är ut och in. När jag kliver på bussen hittar jag inte busskortet och när jag äntligen kommit fram till stan ska jag gå typ 2 km i en jävla vind (blåste fan ut på vägen en gång) och ett äckligt skitregn. Hinner bara äta en macka till lunch med en pago och en banan, gick på 35 kr. Egentligen inte råd, nu har jag bara runt 10 kr kvar tills den 20e >.< Lektionerna går ok men när jag klivit av bussen vid moppen är det så lite bensin att elstarten inte funkar så var ju bara att ställa sig och kicka. Vespamoppar e jävligt dryga att kicka igång. Väl hemma blir det bara bråk...

//MY

Värdelöst

Min bror är såå mogen... NOT

Sitter och spelar bas, ska kanske provspela på torsdag. Längtar inte! Känner mig så jävla värdelös. Takten är typ det som går värst, och det är lite sorgligt då det är det viktigaste hos basisten... Och det blir inte bättre av att en 25åring kommer och stör mig hela tiden :@ HEJ HÅ JAG ÄR VÄRDELÖS!

/My

Är man dålig...

... så gör det ont

Duktiga My kraschade med moppen, orkade inte bromsa så mycket och istället för att svänga tummlades det ner i diket. DUKTIG! Men jag fick upp den själv, efter en stunds slitande. SKAMM DEN SOM GER SIG! Inga allvarliga skador som tur är. Stukade vänstra tummen, högra handleden och fotlederna känns lite skumma. Ryggen känns INTE mysig, gör ont som fan och blir nog en del blåmärken lite överallt! Det gör verkligen fittont i ryggen, extra mycket om jag råkar böja på mig eller något. Ska se vad jag orkar med att göra de närmaste dagarna >.< Men får fan skylla mig själv, hur värdelös kan man vara? Ska hoppa runt med folk i helgen, kändes lagom pepp på det för tillfället...

Hej jag heter My, Hej kom och hjälp mig att döda min rygg!


Fortsatt trevlig afton!

ÖNSKELISTA!!!

Om någon undrar vad jag vill ha i julklapp får ni här några tips!

- Hittade underbart fina kondomer i rättvisemärkt gummi på www.jordklok.se De heter "French Letters" och finns i fyra olika sorter, dock verkar "Linger Lust" inte passa mig^^


- Pins! I alla former! Eller ja... Sådant som passar mig, ni som känner mig vet ju^^

- Tygmärken med band jag gillar!

- Om någon ritar ett porträtt av min häst som verklighetstrogen bild eller karikatyr är ju jag överlycklig!:D

- Hängslen! Spelar inte så stor roll hur de ser ut, kommer förmodligen gilla dem vilket som:D

- Hittade en underbar kjol på Shock som nog ingen har råd med men måste bara visa den ändå!

- Extremtoningar (neonfärger)

- Roligt smink är alltid kul:D Samma sak med smycken

- Knästrumpor/stayups och fina strumbyxor/leggins

- Fina skosnören

- Högklackade skor från Shock. Dyra men helt fantastiska är det med zombieinspirerat tryck!


- Ytterligare ett underbart skopar från Shock <3
 

- Snygga kläder och skor över huvud taget gillar jag ju

- Presentkort på Ginza, Rockzone, Bluefox, Shock eller liknande är <3

- Band till basen

- Böcker! :D Gärna engelska och/eller klassiker!

- Ljus av olika slag

- Snygga ramar i olika storlekar

- Plektrum, tjocklek spelar ingen roll

- In-ear lurar, gärna Creative och gärna av typ den här modellen:


- Nirvanagrejer:D

- Bandtishor (och merch över huvud taget)

- Nitgrejer (helst utan läder)

- Block med ränder

- Filmer

- Skivor

- Brännbara skivor

- Armvärmare

- Snygg väggkalender

- Snygga tyger

- Böcker med noter/ackord etc

- Strängar till 4-strängad bas

- Iphone

- Secondhand/vintage-kläder

- Hatt

- Ridhandskar

- Namnskylt till hubbe (Herbert, F. 96, Haflinger, E. Hattrick, U. Daniella, ägare My Svensk, tror de ska vara rätt xD)

- LP-spelare

- Hållbara handklovar

- Rockband!

- En kram!

Och massa mer! Bestämmer ni er för att ge mig något i julklapp, gör eller köp något ni känner för att göra/köpa, jag gillar det mesta:D

Massa av grejerna är svindyra och skriver upp dem mest för att, ska kanske tigga av mina föräldrar (A)

Och ni får gärna kommentera med vad ni själva önskar er i julklapp så ska vi se vad tomten My kan ordna;)

Mina storlekar:

Kläder:
Toppar: 38-40
Nederdelar: 40-42

Skor: 38-40 beroende på om de är stora eller små



/MYYYY


Novell: Giseria

Giseria

Av My Svensk -09

 

Det var en gång en alldeles vanlig klass med alldeles vanliga sjundeklassare i en alldeles vanlig skola i en alldeles vanlig stad i en alldeles vanlig värld. Men ett av barnen var faktiskt inte så alldeles vanlig, och hennes värld var inte heller så vanlig.

-         Glasögonormen, ska du inte komma hit lite, ropade hennes klasskamrater till henne där hon sitter på en gren i sitt favoritträd på skolgården. Hon blundar och vägrar svara. En pojke springer fram och ställer sig nedanför henne. I handen har han en sten och hon känner hur det svider till när stenen träffar hennes kind.
-         Om bara Erondra kunde få dem att sluta, muttrar hon för sig själv och tänker på den röda draken som är hennes bästa vän.
-         Vad säger du din efterbliving, ropar en av pojkarna. Hon ignorerar dem trots att hon är ledsen men blundar och försvinner in i sina tankar igen.
-         Oroa dig inte för dem Nila, säger Erondra mjukt till henne. Du är värd mer än dem, fortsätter hon.
-         Jag hatar dem! Skriker Nila i sina tankar. Varför måste jag vara med dem varför kan jag inte få stanna här för alltid.
-         Jag är ledsen, får hon till svar. En dag ordnar det sig.

 

Nila blir omkullknuffad på backen och de andra barnen står och kastar lera på henne. Hon ligger och snyftar medans jordklumparna regnar ner över henne och fläckar ner hennes nya klänning.

–        Men vad gör ni!? Hör hon någon ryta. Barnen slutar och ser skräckslagna ut. Hon tittar upp genom tårarna och ser en svartklädd figur ovanför sig som hjälper henne upp.
Hon får plötsligt mod och ställer sig upp och skriker.
-         Vänta ni bara! En dag kommer Erondra och tar er! Får hon ur sig men hennes röst spricker och tårarna börjar falla igen.
Barnen börjar skratta och pekar på henne.
-         Det finns inga drakar, missfoster! Skriker en flicka med skarpa ansiktsdrag.
-         Gå iväg era små idioter! Hör hon den svartklädda figuren säga skarpt till de andra barnen. Hon tittar på honom och ser att det är en pojke, eller kanske mer en ung man. Hur är det? Hans röst är mjukare nu när han pratar med henne.
-         Det är okej. Svarar hon och tittar ner på sin förstörda klänning.
-         Brukar de ofta hålla på så där? Hon nickar till svar. Vem är Erondra? Är hans nästa fråga.
-         Du kommer bara skratta säger hon tyst. Men när han lovat att inte reta henne berättar hon hela berättelsen och landet Giseria som hon brukar fly in igenom sina tankar. Hon berättar om Erondra och alla sina andra magiska vänner.
-         Det låter som ett vackert ställe säger han. Tror du att du skulle kunna ta med mig dit?
-         Jag vet inte, kanske. Hon tar hans hand och blundar och kliver in i sin fristad. Hon tittar bredvid sig och ser pojken stå där och le. Hon visar honom runt i den välbekanta världen hon flyr till när det behövs, hon presenterar honom för alla sina vänner och de är kvar i den vackra världen tills den silvriga himlen ovanför dem börjar mörkna.
-         Vi borde gå tillbaka nu säger hon. Hon tar hans hand igen, de blundar och kliver tillsammans ut ur sin fridfulla tankevärld. De öppnar ögonen och ser den gråa världen som aldrig accepterat någon av dem, där de aldrig passat in eller fått frid.

-         Jag önskar vi kunde stanna där. Hans röst är tyst och han pratar långsamt.
-         Det kanske vi kan, svarar hon. Han tittar på henne fundersamt, men ler när han sedan förstår.

Hand i hand går det mot den stora bron över forsen. De blundar och med ett hårt grepp om hans hand låter hon sig falla ner. Men innan de slår i ytan har hon tagit honom tillbaka till Giseria. Han tittar på henne och ler. För första gången är de lyckliga. De har sin fristad, sitt paradis, där de levde lyckliga i alla sina dagar…


blub

Tunnt om lektioner idag, speciellt eftersom jag inte kan göra något vettigt på gympan men ändå slutar jag fyra. Skitdrygt! Har hittills haft matte, jag är så jävla värdelös fattar ingenting!! Blä sen idrott där jag bara går och sen engelska, pluggade på glosorna igår men kommer säkert ändå faila.

Helgen blir trist, huset var stökigt när morsan kom hem så får inte träffa några Bodenbor. STACKARS MIG! Men är det någon Skelleftebo som vill göra något i helgen blir My väldigt tacksam.


Var ute med pållen igår. Han är öm i fötterna nu när han är barfota men han är seg även när jag rider på mjuka underlag, men han verkar ändå inte sjuk. Vad är felet?:( Men ska nog ha skor i fortsättningen...

Jag är uttråkad som fan BLÄ

//My


16e september

Jag har kommit på att jag har för höga krav på mig själv. Blir aldrig nöjd med något jag gjort om jag inte är bäst. På engelskadiagnosen var jag bara 4 poäng över medel. Det var fan värdelöst och på svenskadiagnosens stavning fick jag bara 44/48... Får jag inte vara bäst känner jag mig bara så jävla dålig...

Har skådespelat idag. SEXSCEN! På median gör vi en reklam om kondomer och alla de andra var för blyga så jag fick krypa under ett täcke och ligga där på mage och torrjucka ett tag. Skitfult hahahahah!:D

Eviga singeln är förresten inte singel längre:o

Matte^^

Engelskaläca till i morgon:/ hoppas det går bra.

Fick inte åka till Tantan i helgen:( Det sög ju blir en tråkig helg... BLÄ!


HUGZ!


14 september

Om jag får för morsan blir det Boden i helgen:D Ska bli kul för har saknat Tantan som FAN och saknar Matte ´hela tiden han inte är här^^


Idag har jag inte gjort så mycket, är sjuk så varit hemma. Vaknade och trodde ailiens skulle kidnappa mig, slappat, städat, räknat lite matte, tråkat osv...


Hugz från My

13 september

Jätterolig helg med Matte:)
I lördags lagade jag tandoorikyckling till honom och tandoorilax till mig, han påstod att det var gott i alla fall^^ Sen åkte vi tills stan och såg Inglourious Basterds, den var riktigt bra, dock var jag trött^^ Idag gav jag honom Glace au four till frukost. Nyttigt värre;D OCh så såg vi Män som hatar kvinnor idag. Den var väl okej, han hade sett den förut men jag anser att den är överskattad, SÅ bra var den inte att mer än en niondel av sveriges befolkning ska ha sett den på bio... Körde honom till bussen för en stund sedan så sitetr ensam och frusen och saknar honom... Men Nordic Rage snart!:D

//My


Blä

Kan inget helvetes funka? Kan inget gå bra?
Jag vill att min klass ska sluta hata mig. Jag vill att en ska sluta hata mig. Jag vill att folk ska sluta vara så helvetes arga på mig. Förlåt att jag andas, förlåt att jag finns! Jag vill att det ska bli nåt. Jag vill att det ska gå bra i skolan. Jag vill att min hund ska bli frisk. Jag vill att min häst ska vara kry. Jag vill bli frisk. Jag saknar mina bröder. Jag vill kunna något. Jag vill leva, jag vill vara fantastisk. Jag vill kunna engelska oregelbundna verb. Jag vill vara värd dig, jag vill vara värd något. Jag vill le, jag vill skratta, på riktigt. Jag vill sova. Jag vill finnas, men ändå inte...


Förlåt att jag skriver eländigt, orelevanta och ointressanta saker...


Ledig i morgon, ensam hemma från i morgon tills tisdag kväll förutom att Matte kommer hit fredag-söndag.

Läser sagan om ringen, "no tears for queers", utopia och queerfeministisk agenda. Kan inte hålla mig till en bok. De är bara intressanta vissa dagar...

Lärt mig seven nation army och holiday in cambodia på basen... Tog typ 15 minuter... Fast skulle egentligen lära mig Holiday och Pretty Vacant men är odisciplinerad.

Grattis på er förresten...

/MY


Jag är idealist
Men också realist
Jag vet hur det ska va
Ja, jag vet vad jag vill ha
Men att det idealistiska inte finns
Har jag vetat så länge jag minns
Men ibland glömmer jag bort
Att livet är alldeles för kort
För att slösa tid med att drömma
För vi får aldrig glömma
Att hoppet är förgäves
Det blir inte bättre


Najsig helg

Matte var här i helgen och vi hade skitkul:D
Vi såg Kingdom of Heaven och Room 1408 och så for vi till stallet, men det sistnämnda gick inte så bra... Jag är så klen så hade inte spänt hans sadelgjorde ordentligt så stackarn ramlade av. Det slutade med att vi fick gå tillbaka till stallet... Utan hästar... Haha så fail på mig! Jag låg på backen och dog av skamm lite också... Olydiga kräk! Men vi myste och pratade och åt osv också:) Och euhm andra saker... Nu sitter jag och saknar honom och längtar till helgen då ska han komma hit igen:) Då ska vi bla på bio och se Inglorious Bastards (stavas det så?:o) :)


Gräddkonst på Mattes mage! Prima avbildning av Munks "skriet"!:D

Idag har jag haft Engelska (gick okej), Data (gick superbra som vanligt^^), Svenska (skrev klart allt jag skulle skriva om Jennie och läste en novell) och Arbetssätt och lärande (gick också bra, upptäckte att jag kunde mycket mer om kost än jag trodde!:D). Sen bussade jag till stan med Ellan, men Ellan bussade vidare till fotbollsträning i Byske så jag satt och snackade med Jakob från stan och hem^^ Och nu har jag gjort min engelskaläxa i form av svar på en kontaktannons, den blev konstig hahaha!

Sitter och snorar, lunginflammationen verkar ha gått över men istället blir jag förkyld >.< Alltid nåt :@


Hugz!


RSS 2.0