Varför

Jag vill inte minnas, jag vill inte komma ihåg. Jag vill att det aldrig ska ha hänt jag vill att jag ska vara ren och normal och vanlig. Jag vill inte ha något att minnas jag vill att allt ska vara perfekt. Varför minnas, jag vill bara glömma, radera allt... Varför jag?

proov

Nu sitter jag och ska ha dataprov med GulliGunnar...
Kommer faila...
Kan inget.

Har inte ens svensk standard vad det nu är...

Fuck me!

BYE

Rajnfeldt


En månad

En månad i dag baby!

Helvete vad du är fin! Tycker om dig som fan Mattias!

Du är sötare än karameller och snyggare än Edward Norton!

 

Saknar dig dock som tusan, längtar tills vi ses igen

 

 

//My

 

 


Hate is bagage, life's too short to be pissed off all the time.

Det är en mening som hjälpt mig jävligt mycket. Jag var alltid arg, jag hatade allt och alla inkl mig själv. Jag var utåtagerandet, skrek, vrålade, gjorde sönder saker och slogs. Men jag har lärt mig att hat bara gör en trött och att vara arg hela tiden bara är slöseri på tid, det är helt enkelt inte värt det. Man kan lägga tiden och energin på något bättre. Det är inte lätt att sluta hata och sluta vara arg. Jag har många anledningar att vara arg, jag har varit med om saker som ett barn inte ska behöva, jag känner folk som förtjänar att bli hatade. Men jag mår inte bättre av att vara arg, min barndom blir inte bättre för det och när jag hatar folk så är jag den enda som skadas av det. Hat och ilska är bara så jävla onödigt, det bryter ner en, man får svårare att le och skratta, man blir bitter. Vill du verkligen vara bitter? Det är en sorg när man upptäcker hur bitter man blivit. 15 år och bitter. Det känns inte bra... Men jag har lärt mig att le, att skratta och att tycka om. Att tycka om människor oich öppna sitt innersta gör en sårbar, men man mår också jävligt bra när det är rätt. Och att stänga in sig i sig själv gör en inte gladare, våga öppna upp. Att visa mitt innersta har länge varit min största rädsla, jag ville inte vara svag. Men nu när jag öppnat mig och har Matte och mina vännervid min sida så är jag starkare än någonsin. Jag kanske låter som en flummig hippie men jag vet hur det är att hata och vara arg.

Våga finnas och vara dig själv. Och för din egen skull sluta hata och vara arg. Livet blir ljusare utan hat och framtiden känns mer värdefull. Behöver du en vän, vem du än är så lovar jag att jag kommer att finnas där.


Sista scenen i American History X, en verkligen sevärd film! Har lärt mig mycket av den...


/My

Helg med pojken<3

Nu har Matte åkt hem... Så där deppiga ser vi nog ut. I alla fall jag...

 

Men en jäkligt trevlig helg med film (pride & glory, Jumper & pakten), kärlek och massa mys:D

Jag är inte så bra på fjortisposer...

Puss!

Puckona:D

 

Alltså... Matte du är ju så jävla fin! <3

 

//My

Vill ha!!!

Jag vill ha massa snygga kläder! Mina är så tråkiga!

Minerva Brocade Dress
http://www.odiumclothing.net/index.asp?main=/generated/article_637_0_0_0_0.asp&extra=36-0


Spiderweb Underbust Corset
http://www.odiumclothing.net/index.asp?main=/generated/article_386_0_0_0_0.asp&extra=36-0

Jaqueline Skirt
http://www.odiumclothing.net/index.asp?main=/generated/article_66_0_0_0_0.asp&extra=36-0

Och massa mer, jag vill ha massa pengar och kunna köpa sånt:( Materialistiskt som jag är... Men jag har något som är bättre än alla saker i världen!
<3

Haft rätt lång rast nu, alla andra är på simning... Eller rast och rast... Jag har suttit och läst böcker till ett arbete ch pillrat lite med det. Börjar igen om 20 minuter, data... Roligt... Blä!!!!


/My

Helgen<3


Min fina Mattias <3


<3


Mina slickande groupies (missförstå inte!)


Matte, jag och Carl:)


Var i Boden i helgen, hade skitkul! På lördagen käkade jag, Matte och Carl tacos och såg Exorcisten 2:) På söndagen lyssnade jag lite när de repade. Resten av helgen myste jag med min Mattias <3
Fan saknar honom redan! Jag längtar till helgen då jag får träffa honom igen! 4 dagar kvar...


//My


P.s. Syrran: vadå? Han slickade mig på hakan ffs, hur hemskt är det?
Tantan: Danke


Skolfoto...


Hej hå jag blev hemsk.. lägg märke till blåmärkena... Och att jag ler (fotografen tvingade mig) Såg jävligt normal och tråkig ut dessutom...


Klassen!

RSS 2.0