Kväll 31 januari

jag
Jag ska lära mig growla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

För lär jag mig det!

emojocke^^
SÅ SKA JOCKE LÄRA SIG DANSA BUGG!!!!!


Let's VRÅÅÅÅLA!

Om någon kan uppskattar jag (och alla som känner Jocke^^) om ni hjälper mig! Måste verkligen lära mig:D

Eftermiddag/kväll 31 Januari

Yo! God kväll på er!

snygg^^
Er übersnygga My på väg ut med skoter!

Emelie plockade upp mig och vi drog till dem, hälsade på hästarna och gick in för att pälsa på oss ex antal lager^^ Och för någgra dagar sedan snöade det ju, så Emelie hade lagom roligt med att hitta skotern under snölagret liksom^^ Men så drog vi iväg. Så helvetes kallt det var i ansiktet! Jag trodde jag skulle frysa sönder! Men helvetes vad kul det är att åka! Jag gillar farten och allt! Hur mysigt som helst! Någon gång ska vi ta med oss fika och sådan, det skulle verkligen vara skitkul!¨Jag gillar att förstöra miljön lite gran ibland! Vi körde till Fällfors (Jag trodde jag skulle dö av höjdskräck när vi körde typ en halvmeter från Maranäsvältan, inte lite djupt! Fattar inte hur folk vågar köra ner där...) och hälsade på Mia.
i solnedgången
Jag och Bobby i solnedgången

Jag fick testa Bobby, den yngre av Mias två hästar, en vacker varmblodsvallack som jag blev väldigt förtjust i! Så söt, och gulligt temperament. Han är lite tittig, men föredrar sådana som hoppar till pyttelite för grejer än en som är som min, kolugn tills den flyger i luften för ingenting. Hubbe gör sådant ibland. Det gör ont^^
Skrittade och travade, han var så mjuk att rida, inte särskilt het, pigg och glad, jättefin helt enkelt!

sötbobby!
Ni har tur och missar mitt ansikte på den här bilden!

Nu kanske jag ska ta och se en film! Har ingen aning om vad för någon, kan ju alltid kolla i resurserna och mysa upp själv i soffan med popcorn:D mysigast hae väl varit med sällska dock...

See ya sweeeeetheaaarts!:D

31 januari

jag
Sur!

Vill åka på house of metal den 27-28 Februari. Självklart har mor någonting emot detta! As usual! Tack och lov får jag vara hemma till Trästock, så vi ses där:D! Jag har ju egentligen pengarna, men hon skyller på att det ej är värt det, och att jag ska ha dem till annat. 600 spänn + en parkbänk och bussbiljett, jag har råd med det! Och jag vill "slösa" dem på det!
Så vi får hoppas att I'll be there. Problemet är bara var jag ska hitta en lämplig parkbänk och så är det bra om man har något sällskap också, då man är en riktig fegis!

Ni får kanske mer uppdateringar om dagen ikväll! Ha det bra!:D

lars the bass!
Lars the bass!

Tadah!

My Svensk är här! Världen är räddad!

Så... Jag har tråkigt! Jag skyller på det. Alltid trevligt att kunna skylla på något.

Kan berätta lite om min otroligt trista dag.


Den började kvart i sju, ack så försenad. Och så hade jag sagt lite taskiga saker till en person kvällen innan, så man var rätt låg... Har inte ett minne av vad som hände på samlingen. Det är dock inte särskilt ovanligt för att vara My. Så släpar man sig in på SO'n... 2:a världskriget, tankekarta! Marie kommer snart se ut som en tankekarta om hon inte tar det lugnt!
                  Så drar man vidare in på engelskan. Förhöret gick åt helvete, inte pluggat, brukar funka ändå. Men som sagt, min hjärna är åt helvete idag så ja... skrev bara på några... Sen skulle vi tydligen presentera något jäkla påhittat parti... Varje lektion vi har jobbat med det har jag typ legat på ett bord och bablat om allt förutom politik, mest snusk faktisk. Hallå, det är My, förvänta er inget annat då! Och oftast på svenska med. Har inget problem med engelskan egentligen, är bara jävligt lat. Jag är inte dum över huvud tagen, men min lathet har gett mig 5 ig'n. Pga ingen närvaro och icke inlämnade arbeten. 5 g'n, 1 mvg och resten vg'n.
           Efter engelskan var det lunch. Vanliga ritualen, dra till ett grupprum och äta något äckligt, tycker inte om matsalen... Enstöringen har talat.
          Sen var det svenska. Mitt favoritämne. Men vi skulle fortsätta babbla om nationella prov-häftet så satte mig i ett grupprum bredvid. Satt på fönsterbrädan, ritade ett brustet hjärta, en båt på ett stormigt hav och en persons namn i imman från min andedräkt på det kalla glaset. NO... Nooo! Astronomiskit... har inte skrivit ett enda dugg, kommer fan misslyckas apa! Han tror att jag skrivit men jag har bara målat krumelurer på pappret.... Duktig flicka, My^^ Stack efter ett tag var ej superpepp, satt utanför, pratade med Ellan och Anne-marie ett tag, tog lite trista foton på trista saker... Kommer hem slappar får halv sex ett lite svidande sms, sen ett till. Dock förtjänar jag att det svider. Men tack och lov är han (så vitt jag vet) inte sur på mig längre.
            Och hela dagen har tankar av en person gjort mig galen... Kan inte tänka på något annat ibland....

Ja, som sagt seg dag...

Min korridor

RSS 2.0